De beste 5 sterren campings in Normandië

De beste 5 sterren campings in Normandië

Tot rust komen in de natuur, heerlijk genieten en spelen op het strand, of de geschiedenis van Europa ontdekken. In Normandië kan het allemaal en daarmee is het één van de meest veelzijdige regio’s van Frankrijk. Het ideale vertrekpunt voor al deze activiteiten is een luxe 5 sterren camping in Normandië.

Net als in andere Franse regio’s betekenen 5 sterren dat alles op de camping minimaal van topniveau is en daarmee is een geslaagde vakantie bijna gegarandeerd. Hieronder vind je de beste 5 sterren campings van Normandië en meer informatie over deze bijzondere regio.

De beste 5 sterren campings in Normandië

Camping La Vallée

  • Op slechts 900 meter van het strand
  • Buiten- en binnenzwembad met waterpark en spectaculaire waterglijbaan
  • Ideaal voor een vakantie met jonge kinderen

Camping Sandaya L’Anse du Brick

  • Terrassencamping op 500m van het strand
  • Openlucht en binnenzwembad met waterglijbaan
  • Verblijf in een stacaravan met uitzicht op zee

Bourgondisch genieten van de 3 C’s op een 5 sterren camping in Normandië

Wil je deze zomer genieten van een heerlijke bourgondische vakantie? Dan ben je in Normandië met de bekende 3 C’s, calvados, camembert en cider helemaal op de juiste plek! Geniet de uitgebreide Franse keuken in één van de stadjes rondom de campings, in de goede restaurants op je luxe camping, of kies voor een romantische picnic op de zandstranden van Normandië. (Wat dacht je van een romantisch diner op het D-day strand?)

Wat kun je verwachten op een 5 sterren camping in Normandië?

Ook de luxe 5 sterren campings in Normandië moeten voldoen aan de strenge eisen van de Atout France, de Franse ANWB, dat betekent dat je ook in deze regio het volgende kan verwachten:

  • Extra ruime kampeerplekken voor extra privacy
  • Luxe sanitair en toiletgebouw
  • Uitgebreide voorzieningen zoals sportfaciliteiten en een groot zwembad
  • 24/7 bemande receptie met Engels sprekend personeel

5 sterren campings aan zee in Normandië

Normandië ligt aan zee en dat betekent dat veel 5 sterren campings hier ook aan of vlakbij het strand liggen. Dit is ideaal wanneer je wil genieten van een strandvakantie, of met kleine kinderen niet te lang naar het strand wil lopen. De 5 sterren campings in Normandië hierboven liggen op 500 en 900 meter van het strand, met een korte wandeling kun je dus genieten van een spetterende vakantie!

Luxe kamperen op een 5 sterren camping in Frankrijk

Zijn de campings hierboven niet waar je naar op zoek bent, of wil je ook eens één van de vele andere regio’s in Frankrijk ontdekken? Er zijn nog honderden 5 sterren campings in Frankrijk waar je met het hele gezin kunt genieten van een luxe kampeervakantie.

Bekijk eens de beste 5 sterren campings in Frankrijk of ontdek 5 sterren campings in de Ardeche